Om Mia INUET

Efter trauma, utmattning och depression har jag bestämt mig för att börja "leva" istället för att bara "överleva".

För flera år sedan bestämde jag mig för att börja “leva” istället för att bara “överleva”.

Efter att ha kämpat med att bara hålla näsan över vattenytan kände jag att jag måste göra något åt min situation.
Jag har varit i trauma, utmattning och depressioner, och mitt mål är att varje dag jag lever att få läka en liten bit till av mig själv, för att jag är värd det.

​​​​​​​Min resa hittills har varit läkning genom meditation, personlig utveckling och utbildningar, och jag har följt min dröm och skapat en oas för återhämtning, en plats där man kan få hjälp att läka inifrån och ut. En stund att få vara i nuet.
​​​​​​​
Den svåraste resan vi kan göra är att våga se sig själv i spegeln och möta sina rädslor. -Det är då vi växer som individer och kan börja “leva”. Och den här resan kommer ständigt att fortgå, mer eller mindre.
Idag står jag här med mitt INUET där återhämtningen är navet i hjulet. Massagen är den fysiska återhämtningen och jag erbjuder grupper och enskilda, samtal och avslappningsövningar som en annan sorts återhämtning. Och jag jobbar också som konsult inom stresshantering och hur naturen främjar våran hälsa.
 
Jag är så oerhört tacksam att jag vågade se mig själv i spegeln. Det har tagit tid, energi och många steg utanför trygga komfortzoner.
Nu lever jag. I nuet.
 
Mia
 


Utbildningar

  • ​​​​​​​Diplomerad återhämtningsterapeut hos
    ​​​​​​​soulful living holistic.

  • ​​​​​​​​​​​​​​Diplomerad Hälsovägledare och friskvårdsmassör

  • Certifierad massageterapeut inom svensk klassisk massage