Massage

"Massage hjälper dina muskler att få syresättning och cirkulation."
Vid ensidigt arbete/träning, överansträngning, stress och mycket stillasittande skapas spänningar där muskeln inte hinner arbeta ur restprodukter och en ansamling uppstår, s.k “muskelknutar”. Hos mig tittar vi på dina spänningar/värk och arbetar bort dem med lättare massage eller mera djupgående massage samt stretch och töj. Allt för att du ska få en större rörlighet och bättre cirkulation i dina muskler.
“ Visste du att massage förbättrar sömn och minskar trötthet. Lindrar smärta och förbättrar blod- och lymfcirkulation, ökar uppmärksamhet och koncentrationsförmåga.

Vid långvarig stress eller emotionell trötthet ( d.v.s utmattning, depression eller bara att du känner dig låg) rekommenderar jag en lättare massage som frigör hormonet oxytocin, som ger en avslappnande, smärtlindrande samt välbefinnande stund.

Svensk Klassisk Massage


Behandlande massage som mjukar upp och skapar större rörlighet.
30min – 500kr
60min – 750kr 
90min – 1100kr 

Taktil Massage

Lätt massage med strykningar som lugnar nervsystemet. Perfekt till dig som vill hjälpa kroppen att varva ner om du har varit i stress under en längre tid, eller känner att en djupgående massage kan bli för mycket för kroppen.
45min – 550kr
90min – 800kr

Lugn och ro behandling

En behandling som hjälper dig att stilla kropp och sinne. En lättare massage på armar, ansikte och huvud som avslutas med en avslappningsövning. Du kommer att åka hem med en känsla av total närvaro i kroppen och sinnet.
45min -550kr