Återhämtning

“Det finns inga snabba lösningar, allt handlar om att låta det ta tid . Den tid din kropp behöver på sig för att läka/återhämta sig.
Bli vän med dig själv.”

“Idag tar människan in lika mycket information under en dag, som en människa tog in under en hel livstid för 200år sedan”

Som hälsovägledare är jag intresserad av helhetshälsa.

Vad behöver just du för att må bra? Vi är alla olika, med olika värderingar och förutsättningar. Ibland stannar våra livshjul i rullandet. Vad är det som saknas? Behöver du komma igång att röra på dig? Behöver du stanna upp och vila mera, stresshantera?

Känner du dig trygg i livet eller kämpar du ständigt i uppförsbacke? Hos en kurator eller psykolog tittar man på vad det är som gör dig nedstämd eller varför ditt livshjul har stannat. Hos mig tittar vi på dina mål och drömmar, samt vad du mår bra utav och hur du vill uppnå ditt välmående.

AVSLAPPNING I GRUPP    

Jag vägleder er i någon form av avslappning. Det finns många olika metoder för att få en mental avkopplande stund och jag kommer att använda flera olika metoder.
Meditation, medveten närvaro och andning.

200:-/person
“Jag har inga piller eller snabba lösningar .
​​​​​​​Hos mig ska du kunna hämta verktyg för att läka inifrån och ut.
Få en stund att stanna i nuet.”

ÅTERHÄMTNINGSTERAPI SAMTAL         

Ett samtal som handlar om dig och utifrån din situation. Jag vägleder dig och ger dig verktyg som hjälper dig i din utmattning.
     
1 timme   600:-
Hos mig ska vi kolla på dina möjligheter och drömmar. 
​​​​​​​Tillsammans ska vi hitta vägar att nå dit.
Du är en oändlig källa med kunskap och styrka!